Conference League

Αθανασίου: «Έως 3 αλλαγές στην 11άδα με Τσέλσι - Θέλει αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός, έχουν φύγει πάνω από 50.000 εισιτήρια»

Ο Νίκος Αθανασίου εστίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στη σημασία του ματς με την Τσέλσι, στην ανάγκη του Παναθηναϊκού για βαθμούς ή βαθμό και εκτίμησε ότι ο Αλόνσο έχει αποφασίσει για τις πιο πολλές θέσεις.

Για σπουδαίο αγώνα, που πρέπει, ωστόσο, να συνοδευτεί και από ένα θετικό αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Νίκος Αθανασίου στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναφορικά με αυτόν ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Τσέλσι.

«Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για ένα σπουδαίο παιχνίδι, ένα ματς γιορτή, αφού τελευταία φορά που έπαιξε με μια τόσο μεγάλη ομάδα ήταν πριν από 14 χρόνια. Όταν είχε υποδεχτεί την Μπαρτσελόνα, ενώ είχε ακολουθήσει και ένα ματς με την Τότεναμ, σε επίπεδο ονομάτων. Έχουν φύγει πάνω από 50.000 εισιτήρια για το ματς της Πέμπτης. Προφανώς ο Παναθηναϊκός έχει στόχο το θετικό αποτέλεσμα, αν δεν καταφέρει να πάρει την νίκη, να πάρει έναν βαθμό τουλάχιστον για να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα και να πάρει την απευθείας πρόκριση, που είναι και ο μεγάλος στόχος στην Ευρώπη», σημείωσε σχετικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μαρέσκα κάνει πολύ μεγάλο rotation στην 11άδα των «μπλε», αλλάζοντάς την έως και… ολόκληρη, αλλά και ότι οι αγγλικές ομάδες δεν υπολογίζουν τόσο την Ευρώπη πέραν του Champions League.

Μιλώντας για τα αγωνιστικά, ο Αθανασίου ανέφερε ότι είναι νοκ άουτ οι Σπόραρ, Ιωαννίδης και Μαξ, ενώ μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Αλόνσο για την κορυφή της επίθεσης του «τριφυλλιού», αφού οι υπόλοιπες θέσεις της 11άδας φαίνεται να έχουν καπαρωθεί.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη είναι πιο σημαντικό από αυτό με την Τσέλσι, εξηγώντας και το γιατί συμβαίνει αυτό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x